Bøger / faglitteratur

En måned uden alkohol : et gennemprøvet eksperiment, der virker


Beskrivelse


Selvhjælpsbog med en 30 dages plan, der giver dig et sundere forhold til dit alkoholforbrug.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. dec. 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 2. dec. 2019

Overvejer du om du drikker lidt mere alkohol end du burde - så er her en 30 dags plan der kan gøre dig mere bevidst omkring dit alkoholforbrug. For dem der er nysgerrige på deres forhold til alkohol og ofte tænker på måske at nedsætte forbruget, men ikke for dem der er stærkt fysisk afhængige af alkohol.

"Afhold dig fra at drikke I tredive dage og find ud af hvordan du har det" er hvad Annie Grace opfordrer til i denne bog. Med et kapitel til hver dag i 30 dage guides læseren gennem et forløb der skal knække uhensigtsmæssige alkoholvaner. Et gennemgående redskab er teknikken "ACT", Awareness - Clarity - Turnaround (Bliv bevidst, Få klarhed og Vend den om) en måde at reflektere over egne vaner og opførsel på. Dette er den første bog af forfatteren oversat til dansk.

Praktisk og overskuelig plan suppleret med forskningsbaseret information, der er formidlet så den er forståelig for menigmand.

Lær at drikke med mådeSandheden om sundhed er til samme målgruppe men her arbejdes med en tidshorisont på 6 måneder. I Sandheden om sundhed ses på alle de 4 KRAM-faktorer, der ud over alkohol er, kost, rygning og motionLær at drikke med måde er til samme målgruppe men her arbejdes med en tidshorisont på 6 måneder. I ses på alle de 4 KRAM-faktorer, der ud over alkohol er, kost, rygning og motion.