Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En matemagisk verden


Beskrivelse


Kaninen Ninja Ninus er væk. For at finde den igen, skal du gennem en labyrint af matematiske gåder. Klarer du alle opgaverne, finder du Ninja Ninus.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2020

af

af

Stine Bille

d. 3. mar. 2020

Kaninen Ninja Ninus er væk. For at finde den igen, skal du gennem en labyrint af matematiske gåder. Klarer du alle opgaverne finder du Ninja Ninus. For de 7-10-årige.

Kaninen Ninja Ninus er stukket af. Den har skåret et hul i væggen med sit laserblik, og ikke bare et hul ud til haven, nej, et hul ud til en anden verden - en matemagisk verden. For at finde kaninen, skal man som læser gennem en labyrint af matematiske gåder og opgaver. Man skal fx finde vej gennem en labyrint med forskellige plusstykker, kunne klokken, kende til romertal. Løser man opgaverne forkert, bliver man sendt hen til en side i bogen, som forklarer, at man har regnet forkert, og hvad man så skal gøre. "En matemagisk verden" er en del af serien "Læseklub. Blå", som er til letøvede læsere i indskolingen og mellemtrinnet. Bogen har lix 9.

Det er en velskrevet og spændende labyrintbog, som helt sikkert vil appellere til læsere, der kan lide matematik. Det er en anderledes historie, hvor matematik er en del af historien. De forskellige opgaver og svarmuligheder er sat fint og overskueligt op. Der er mange fine illustrationer, der understøtter læseoplevelsen.

Jeg har ikke kunnet finde andre matematik-labyrintbøger omkring lix 10. En lidt sværere labyrintbog er fx Farlig togturMadtyven. En anden spændende bog fra "Læseklub. Blå" er fx MadtyvenJeg har ikke kunnet finde andre matematik-labyrintbøger omkring lix 10. En lidt sværere labyrintbog er fx Farlig togtur. En anden spændende bog fra "Læseklub. Blå" er fx .