Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En morder i huset


Beskrivelse


Ayas veninde elsker gysere, at forskrække andre og at være alene hjemme. I aften er veninden alene hjemme, så Aya øjner chancen for - for en gangs skyld - at være den, der forskrækker. En morder er nemlig sluppet løs fra fængsel. Letlæst gyser for 12-16-årige.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2023

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 21. apr. 2023

Ayas veninde elsker gysere, at forskrække andre og at være alene hjemme. I aften er veninden alene hjemme, så Aya øjner chancen for - for en gang skyld - at være den, der forskrækker. En morder er nemlig sluppet løs fra fængsel. Letlæst gyser for 12-16-årige.

"En morder i huset" udkommer i i serien "Sort læseklub" fra Alinea. Det er en gyser, hvor vi følger Aya og hendes veninde, der taler om gysere, samtidig med at selve fortællingen bliver til en gyser. Undervejs brydes brødteksten af tekstbobler med de to pigers sms-korrespondance. Bogen er på 42 sider og har lix 14. Man kan finde opgaver til bogen på www.laeseklub.alinea.dk.

Spændende gyser, hvor fantasien om alt det frygtelige, der kan ske, kommer til at styre, hvad der i virkeligheden sker. Hvad gør man, når man er alene hjemme, og det ringer på døren? Fortællingen er skrevet, så man selv virkelig mærker uhyggen og angsten. For dem, der elsker spænding og gerne vil have en lidt kort bog.

Prøv et andet uhyggeligt gys i God kemiDødens fjer, eller læs Dødens fjer, en anden letlæst gyser i samme seriePrøv et andet uhyggeligt gys i God kemi, eller læs , en anden letlæst gyser i samme serie.


Børn & bøger

Årg. 76, nr. 4 (2023)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 76, nr. 4 (2023)