Bøger / faglitteratur til børn

En overlevelsesguide for børn med indlæringsvanskeligheder


Beskrivelse


Selvhjælpsbog til børn der har indlæringsvanskeligheder, med det formål at hjælpe dem til at begå sig bedre, og til at udvikle deres selvværd i en positiv retning. Med værktøjer til den vigtige forståelse af, at de hverken er alene eller forkerte.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2013

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 2. jan. 2013

Denne selvhjælpsbog henvender sig til børn og unge mellem 8 og 14 år med indlæringsvanskeligheder. Bogen kan læses selvstændigt af unge læsere, men fungerer for de yngste eller læsesvage læsere bedst ved læsning og samtale med en voksen. Bogen er skrevet direkte henvendt til børn med indlæringsvanskeligheder og er en god hjælp til både at få det bedre med sig selv samt til at arbejde med sine indlæringsvanskeligheder.

I et forholdsvis letlæst sprog fortalt over korte, overskuelige afsnit i en positiv og optimistisk tone henvender denne bog sig til børn med indlæringsvanskeligheder for at guide dem til at begå sig bedre samt udvikle deres selvværd i en positiv retning. Bogen giver sine læsere et godt indblik i forskellige former for indlæringsvanskeligheder samt værktøjer til at begå sig blandt andre og derudover en vigtig forståelse af, at de hverken er alene eller forkerte.

Der findes mange bøger for voksne læsere om børn med indlæringsvanskeligheder. Denne bog adskiller sig ved at være skrevet direkte henvendt til børn med indlæringsvanskeligheder. Forlaget har tidligere udgivet En overlevelsesguide for børn med ADHD, 2010, som for nogle kan være relevant at læse sammen med denne udgivelse.

Optimistisk, positiv og vedkommende selvhjælpsbog for børn med indlæringsvanskeligheder. Bogen giver relevante råd til at arbejde med sine vanskeligheder samt til styrkelse af eget selvværd.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 28. feb. 2013

af

af

Kristina Krolmer

d. 28. feb. 2013


Specialpædagogik

Årg. 33, nr. 5 (2013)

af

af

Mette Friderichsen

Årg. 33, nr. 5 (2013)