Bøger / skønlitteratur / roman

En plus en


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Jess er alene med sin stedsøn, der får bank af de lokale bøller og datteren, der er et matematikgeni. Jess gør rent for den rige Ed, som viser sig at være hendes og børnenes redningsmand på flere måder.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2014

af

af

Katja Larsen

d. 16. sep. 2014

Bogen En plus en henvender sig primært til kvindelige læsere. Jojo Moyes er en efterspurgt forfatter på bibliotekerne, og denne bog vil også låne sig selv ud.

Jojo Moyes fik sit gennembrud med romanen Mig før dig. En plus en er chick lit i den bedre ende. Den handler om Jess Thomas, der er alene med sin teenage stedsøn, der er udsat for fysisk mobning, samt datteren, der er et matematikgeni. Jess' mand har forladt hende og børnene og betaler ikke børnebidrag, så Jess har meget svært ved at få det til at hænge sammen økonomisk. Da datteren får chancen for at komme på en dyr privatskole, prøver Jess alt for at finde pengene hertil. Hendes redning viser sig at være Ed, som hun gør rent for. Han tilbyder at køre familien til Skotland, så datteren kan deltage i en matematikkonkurrence med en stor gevinst. Han viser sig også være Jess' redningsmand, hvad angår kærlighed. Romanen En plus en starter rigtig godt, men bliver desværre lidt for klichéfyldt til sidst.

Jojo Moyes gør det godt i chick lit-genren og kan sammenlignes med forfattere som Keyes og Weisberger.

God chick lit om en kvinde, der kæmper for at give sine børn en bare nogenlunde hverdag. Romanen begynder rigtig godt, men slutningen bliver desværre lidt for klichéfyldt og langtrukken.


litteratursiden.dk

d. 15. okt. 2014

af

af

Lise-Lotte Truelsen

d. 15. okt. 2014

Jojo Moyes seneste feel good-roman om livets op- og nedture får de varmeste anbefalinger. Jess, enlig mor til to, har svært ved at få enderne til at mødes. Forretningsmanden Ed, som Jess gør rent for,...


litteratursiden.dk

d. 21. nov. 2014

af

af

Stina Holdt

d. 21. nov. 2014

Jojo Moyes er tilbage efter den fantastiske roman Mig før dig, jeg har læst alle hendes romaner og glædet mig virkelig meget til denne nye, dels p.g.a. den skønne skrivestil og dels de mange gode anme...