Bøger / skønlitteratur / roman

En rigtig kærlighed


Beskrivelse


To mænd mødes en sommer og forelsker sig hovedløst i hinanden, men parforhold er ikke altid lette og måske slet ikke, når man ikke lever op til samfundets forestilling om, hvad der er en rigtig familie.

Anmeldelser (9)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juli 2019

af

af

Karina Høyer

d. 2. juli 2019

En både humoristisk og alvorlig historie om to mænds fuldstændigt altomsluttende forelskelse i hinanden. For læsere af poetisk og moderne litteratur.

To mænd mødes en sommer og forelsker sig hovedkulds i hinanden. De flytter sammen og etablerer sig med både kat og lejlighed, men parforhold er ikke altid lette og måske slet ikke når man ikke lever op til samfundets (forstokkede) forestilling om, hvad der er en rigtig familie. En aften bliver en af de to mænd brutalt overfaldet, og pludselig viser alvoren og virkeligheden sit sande ansigt. Og hvordan passer man så på sig selv og den man elsker?.

En vidunderlig vedkommende fortælling om kærlighed, og om at ville beskytte og bevare den - koste hvad det koste vil. Sproget er på én gang humoristisk og sårbart, og man kommer helt ind under huden på de to mænd. Romanen tager fat i de helt store temaer som kærlighed, diskrimination og had-forbrydelser, og disse er til stede på lige fod med hverdagsproblemer, som hvordan man bedst bruger sin søndag eller hvor ofte det er ok at åbne en flaske rødvin til maden. Dette skaber en vidunderlig dynamik, som gør romanen vældig læseværdig.

Superbestselleren Den, der lever stilleDe dage med digAlt er mit handler også om homoseksualitet og andres forventninger, mens den store kærlighedsbeskrivelse minder om De dage med dig. Forfatteren har tidligere udgivet Alt er mit som sprogligt og stilistisk minder om denneSuperbestselleren Den, der lever stille handler også om homoseksualitet og andres forventninger, mens den store kærlighedsbeskrivelse minder om . Forfatteren har tidligere udgivet Alt er mit som sprogligt og stilistisk minder om denneSuperbestselleren Den, der lever stille handler også om homoseksualitet og andres forventninger, mens den store kærlighedsbeskrivelse minder om De dage med dig. Forfatteren har tidligere udgivet som sprogligt og stilistisk minder om denne.


litteratursiden.dk

d. 13. aug. 2019

af

af

Karina Høyer

d. 13. aug. 2019

En både humoristisk og alvorlig historie om to mænds altopslugende forelskelse i hinanden. En roman om at tage kærligheden, sig selv og hinanden alvorligt. To mænd mødes en sommer og forelsker sig hov...


Politiken

d. 5. sep. 2019

af

af

Alexander Vesterlund

d. 5. sep. 2019


Jyllands-posten

d. 18. aug. 2019

af

af

Katrine Sommer Boysen (f. 1980)

d. 18. aug. 2019


Kristeligt dagblad

d. 24. aug. 2019

af

af

Claus Grymer

d. 24. aug. 2019


Information

d. 16. aug. 2019

af

af

Martin Bastkjær (f. 1987)

d. 16. aug. 2019


Standart

Årg. 33 nr. 4 (2019)

af

af

Dag Heede

Årg. 33 nr. 4 (2019)