Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En sms for meget


Beskrivelse


Mel er til en vens fødselsdag uden sin kæreste Ben. Da hun får en sms, der fortæller, at Ben er sammen med en anden pige til den fest, hun ellers skulle have været til, bliver Mel usikker. Kan hun stole på Ben, eller passer indholdet af de sms'er, hun bliver ved med at få?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. dec. 2011

af

af

Karsten Boll

d. 27. dec. 2011

En læsetræningsbog for urutinerede læsere - især piger - i udskolingen. Forside og serie skal nok fange målgruppen.

Mel, der selv er en køn pige, har fået sig en flot kæreste - Ben, og i angsten for at miste ham er hun ved at opgive gamle venner og veninder. Men veninden Lisa rusker op i Mel, så hun går med til en gammel vens fødselsdag uden Ben. Allerede samme aften kommer der en sms på hendes telefon om, at Ben er sammen med en anden pige. Mel tør ikke konfrontere Ben med sms'en, og da der løbende dukker flere sms-beskeder op, er det ved at ødelægge deres forhold. Heldigvis træder veninden Lisa i karakter og medvirker til en happy end. Jalousi og intriger i bedste trivi-stil skal nok fange målgruppen. Sproget er let at læse og teksten er sat med store typer.

Bogen har noget at samme tema som Vild med dig (02/32) af Roholte eller Kær=hed (92/46) af Lyhne. Nærværende titel er nok lidt mere trivi-agtig.

Denne bog er et udmærket tilbud til at få unge piger fra 13 år, der har tabt lysten til at læse, til atter at finde interesse i bøger.Informationer og udgaver