Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En sms fra Pi


Beskrivelse


Pi og Oda leger sammen, men Oda vil bestemme, hvad Pi skal gøre. Men Pi har en ven, Ali, som hjælper hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. aug. 2015

af

af

Karsten Boll

d. 14. aug. 2015

Pi har besøg af Oda, som ikke behandler Pi særlig godt. Men Ali hjælper hende. En bog i serien "Lydret" fra Turbine for 6-7-årige begynderlæsere.

Oda beder Pi om at gøre mange ting for sig. Det synes hun ikke er sjovt. Derfor sender hun en SMS til Ali, hvor hun beder ham hjælpe sig - og det gør han. Alle ord er med en stavelse bortset fra Oda og Ali, der har to. Lix er 04 og lettal 10. Bogen har tegninger af Mette-Kirstine Bak, som bl.a. er kendt fra Milles ponyFrøken Fine og den stjålne kjole og Frøken Fine og den stjålne kjoleOda beder Pi om at gøre mange ting for sig. Det synes hun ikke er sjovt. Derfor sender hun en SMS til Ali, hvor hun beder ham hjælpe sig - og det gør han. Alle ord er med en stavelse bortset fra Oda og Ali, der har to. Lix er 04 og lettal 10. Bogen har tegninger af Mette-Kirstine Bak, som bl.a. er kendt fra Milles pony og .

Fin lydret historie, hvor der også er en gennemgående handling. Som helhed passer tegningerne fint med teksten.

Der findes mange gode lydrette materialer til begynderlæserne - fx Musas følMiks bil og Miks bilDer findes mange gode lydrette materialer til begynderlæserne - fx Musas føl og .