Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En sødmefuld sommer i Mumleby


Beskrivelse


Vera, Asta og deres venner nyder at sommeren endelig er kommet til Mumleby. Det er tid til at hygge med familien, bade, spise isvafler og sove i det fri.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2017

af

af

Christine Christensen

d. 21. apr. 2017

Historien om Vera fra Anemonevej og Astrid fra Brombærstien, der er bedste venner, tiltaler de små historieelskere fra 6 år, der holder af en fantasifuld og hyggelig historie uden alt for mange konflikter og farer.

I serien om Mumleby er det endelig blevet sommer. Vera og Asta, Anker, Marvin og de andre børn fra Mumleby, nyder de lange solrige dage ved stranden, alle de hyggelige komsammener, sommertraditioner og ikke mindst al den dejlige mad, der spises hele sommeren. Det vrimler med søde skovjordbær, friske ærter, nye kartofler, dannebrogstærte og isvafler. Dagene går med at sove i det fri, udflugter, fødselsdage og masser af hygge og sjov. De små kapitler er illustreret med sort/hvide stregtegninger.

I Mumleby er der masser af tid til at være sammen som venner og familie og bogen indeholder da også en række fine familieaktiviteter og opskrifter man kan lave sammen, hvis man ønsker at gå Mumlebyboerne i bedene. Det er idylliske og lidt naive historier fulde af hverdagshygge og stemning.

Det er selvfølgelig oplagt at læse de øvrige tre bind i serien fx Et fantastisk forår i MumlebyAlle vi børn i Bulderby. Serien bringer i den grad minder om Bulderby-børnene og deres venskaber på kryds og tværs: Alle vi børn i BulderbyDet er selvfølgelig oplagt at læse de øvrige tre bind i serien fx Et fantastisk forår i Mumleby. Serien bringer i den grad minder om Bulderby-børnene og deres venskaber på kryds og tværs: .