Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En superstjerne i Heartlake


Beskrivelse


De 5 veninders idol kommer til Heartlake for at give en helt særlig velgørenhedskoncert. For at komme med skal man vinde konkurrencen om at indsamle flest penge til de hjemløse dyr. Pigerne gør selvfølgelig alt for at vinde de billetter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. maj 2014

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 23. maj 2014

Ny bogserie fra Lego Friends for primært de 8-10-årige til selvlæsning. Kan også læses højt for lidt yngre Lego Friends fans, der falder for det iøjnefaldende og genkendelige layout fra legoklods-kasserne. Meget pigevenligt layout på forsiden med pink/lilla eller turkis/lilla baggrund med fx små hjerter drysset ud over forsiden med et computeranimeret billede af pigerne fra en scene i bogen. Fin appetitvækkende bagsidetekst sammen med et billede af de 5 veninder.

Serien er oversat fra engelsk og oprindelig skrevet af Catherine Hapka, der tidligere bl.a. har skrevet bind i serien High school musical. Den har et letlæst, levende sprog der egner sig fint til selvlæsning for den let øvede læser. I En superstjerne i Heartlake kommer pigernes yndlingssanger til byen for at give koncert og pigerne vil frygtelig gerne med til den koncert. Men det er en særlig velgørenhedskoncert, hvor man kun kan få billetter, hvis man samler et vist beløb sammen til de hjemløse dyr. Pigerne går straks i gang. I Eventyr i Heartlake laver Olivia et computerspil, hvor veninderne optræder i en virtuel og knap så sød udgave. Det bliver de rigtig sure over og Olivia forsøger at gøre det godt igen. Lilla/hvide illustrationer gennem hele bogen.

De yngste af de piger der har læst Klipklapper-klubben vil sikkert også kunne lide denne nye serie.

Letlæst serie for Lego Friends fans om piger og venskab. Skal nok blive populær.Informationer og udgaver