Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En tyv i et hus


Beskrivelse


Jan er en tyv. Han vil finde et hus, han kan gå ind i. Jan har en kæp med, men det er svært at være tyv. Slipper Jan mon væk?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2018

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 12. feb. 2018

Læs tre nye bøger i serien "ABC-lydret". "En tyv i et hus" handler om Jan, som er en tyv og vil bryde ind i et hus. "Har du set min hat?" handler om musen, Max, som mister sin røde hat, og "Pip og Pop" handler om han-duen Pop, som leder efter en hun-due. Kan læses, hvis man er 6-7 år.

I "En tyv i et hus" hører vi om drengen, Jan, som er en tyv, han vil bryde ind i et hus, men det går ikke så godt for ham. I "Hvor er min hat" hører vi om musen, Max, som er på tur, men så mister han sin fine røde hat. I "Pip og Pop" hører vi om han-duen Pop, som gerne vil finde sig en hun-due, men det er ikke helt let. Der er illustrationer i farver på alle opslag, og teksten står øverst på hver side på grå baggrund. Alle bøger i serien har lydrette eller lydnære ord. Bøgerne har hårdt omslag. Der findes elevopgaver og lærervejledning til bøgerne på forlagets hjemmeside.

Tre gode bøger til den allerførste læsning. Bøgerne har store, enkle illustrationer i klare farver. Illustrationerne hjælper med til at forstå teksten og de fortæller også mere end det, der står i teksten fx, at Max synger på side 4 i "Har du set min hat?" og, at en ond due hiver en fjer ud af Pops vinge på side 9 i "Pip og Pop". Der er en del dyrelyde i bøgerne, og nogle af dem kræver nok en voksen, der kan sige dem, fx "kur, kur, kur", side 15 i "Pip og Pop".

Læs også nogle af de andre bøger i serien "ABC-lydret", fx Max er vækSe en tyv eller Se en tyvLæs også nogle af de andre bøger i serien "ABC-lydret", fx Max er væk eller .