Bøger / skønlitteratur til børn / roman

En ufo


Beskrivelse


Zip og Zap er på vej til Jorden i en ufo. De ser ned på Jorden. Gad vide om der er liv, tænker Zip. Jo, det er der, for han får øje på en ko på en mark.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juni 2017

af

af

Inge Lykke

d. 15. juni 2017

I "En ufo" er Zip og Zap på vej til Jorden i en ufo. Bogen indeholder ord med maks. tre bogstaver. I "Væk med dig" er Jon på telttur med sin mor. Bogen indeholder ord med maks. 4 bogstaver. Til børn på 6-7 år.

I bogen "En ufo" er Zip og Zap to grønne væsner, som flyver i en ufo. På deres computerskærm får de øje på noget levende. Det viser sig at være en ko på Jorden. De lander, men bliver noget overraskede over, hvordan koen modtager dem. Typografien er stor, og der er fra et til femten ord pr. side. I "Væk med dig" får mor og Jon problemer med deres madpose. Jon sætter posen udenfor teltet om aftenen, så maden kan være, hvor der er køligt. Men om natten vågner Jon og ser en sort fugl, som sidder ved deres madpose. Typografien er ikke så stor i denne bog, som i "En ufo", og der er mere tekst på hver side. Bøgerne har begge lettal 10.

Det er nogle dejlige farverige illustrationer, der er i begge bøger. "En ufo" er til den allerførste selvstændige læsning, mens "Væk med dig" kræver en lidt mere øvet læser. Begge bøger er søde og sjove. Illustrationerne er farvede tegninger, som fortæller med på historierne.

Andre bøger om telttur og mørke er fx: Kanin på turBo i teltOtto ser på tv og Bo i telt. I bøgerne om Otto støder vi på en ufo i: Otto ser på tvAndre bøger om telttur og mørke er fx: Kanin på tur og . I bøgerne om Otto støder vi på en ufo i: Otto ser på tvAndre bøger om telttur og mørke er fx: Kanin på tur og Bo i telt. I bøgerne om Otto støder vi på en ufo i: .