Bøger / skønlitteratur / roman

En uskyldig løgn : sandheden er at vi alle lyver


Beskrivelse


Paul inviteres af en gammel bekendt med på familieferie til en græsk ferieø, men noget lurer under overfladen og snart fanges han i sit eget spind af løgne.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2017

af

af

Iben Jakobsen

d. 17. maj 2017

Spændingsroman af bedste kvalitet. Man kan næsten høre cikadernes summen og mærke varmen ved poolen, mens hovedpersonen Paul forsøger at komme til bunds i den mærkelige anspændte stemning i huset. For fans af genren.

Paul Morris er i fyrrerne, single og ser godt ud, men karrieren har efterhånden set bedre dage. En dag løber han ind i en gammel bekendt, og inden længe har trangen til at imponere den nu succesfulde advokat og familiefar overmandet ham, og løgnene får snart overtaget. Der følger en middagsinvitation i vennens smukke hjem i London, og da han bliver inviteret med familien og deres venner på ferie i Grækenland, får han pludselig del i den komfortable tilværelse, han altid har drømt om. Men er det kun Paul, der lyver?.

"En uskyldig løgn" er en vildt imponerende og spændende roman, der er umulig at lægge fra sig. Paul er både ubehagelig og arrogant i sin væremåde, men han er ærlig overfor læseren efterhånden som han ser tilbage og fortæller hvad der skete, og man kan ikke lade være med at holde af ham. Størstedelen af bogen foregår på en varm græsk ø, og man kommer selv i feriestemning.

Durrant har tidligere på dansk udgivet chick lit romanen Maggies mageløse verdenDen sidste dans og andre historierForfaldne lånCatherines drøm, men har mange flere bøger under bæltet på engelsk. Trænger man til mere stemning fra det græske, findes fx Den sidste dans og andre historier, Forfaldne lån og Catherines drømDurrant har tidligere på dansk udgivet chick lit romanen Maggies mageløse verden, men har mange flere bøger under bæltet på engelsk. Trænger man til mere stemning fra det græske, findes fx , Forfaldne lån og Catherines drømDurrant har tidligere på dansk udgivet chick lit romanen Maggies mageløse verden, men har mange flere bøger under bæltet på engelsk. Trænger man til mere stemning fra det græske, findes fx Den sidste dans og andre historier, og Catherines drømDurrant har tidligere på dansk udgivet chick lit romanen Maggies mageløse verden, men har mange flere bøger under bæltet på engelsk. Trænger man til mere stemning fra det græske, findes fx Den sidste dans og andre historier, Forfaldne lån og .


litteratursiden.dk

d. 28. juni 2017

af

af

Lene Jensen

d. 28. juni 2017

Feriekrimi. Velskrevet psykologisk thriller, der er gennemsyret af intriger, løgne og fortielser fra første til sidste spændende side. Det er ikke nemt at gennemskue personerne eller deres hensigter i...