Bøger / skønlitteratur / roman

En uventet forelskelse


Beskrivelse


Den unge greve Anthony Bridgerton er kendt for sin hang til smukke kvinder. Da han beslutter sig for at finde en hustru, går han efter den smukke Edwina. Men det bliver hendes mere ordinære storesøster, Kate, der optræder i hans drømme.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juni 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 8. juni 2020

Den unge greve Anthony Bridgerton er kendt for sin hang til smukke kvinder. Da han beslutter sig for at finde en hustru, går han efter den smukke Edwina. Men det bliver hendes mere ordinære storesøster, Kate, der optræder i hans drømme. Historisk 1800-tals romance for især kvinder.

Kate bor sammen med sin stedmor og sin smukke halv-lillesøster, Edwina. Efter faderens død mangler familien penge, og alle håber på, at Edwinas utrolige skønhed kan give adgang til en rig, adelig og eftertragtet ungkarl. Men da den unge greve Anthony Bridgerton gør sine hoser grønne hos Edwina, forsøger Kate at forpurre forholdet. Hendes elskede lillesøster skal i hvert fald ikke giftes med en notorisk kvindeforfører. Men da hun lærer Anthony og hele familien Bridgerton nærmere at kende, får hun også selv følelser for ham. Men en smuk mand som Anthony vil vel aldrig kunne blive interesseret i en selvstændig, veltalende og alt for høj gammeljomfru? Alligevel ligger Anthony søvnløs om natten og drømmer om den iltre Kate, mens han burde drømme om den eftertragtede Edwina.

Der er også både romantik, forviklinger og en skøn, selvstændig kvindelig hovedperson i dette 2. og selvstændige bind om "Familien Bridgerton". Her er moralen, at man ikke skal dømme på det ydre, og at kærlighed er vigtigere end social status. Der udkommer i alt 8 bind i den populære serie.

Spring også ombord i Meredith Durans serie "Letsindighedens love", hvor Sommerskandalen er 1. del.


litteratursiden.dk

d. 15. sep. 2020

af

af

Britta Voergaard Poulsen

d. 15. sep. 2020

Sagaen om Familien Bridgerton fortsætter og byder igen på en spændende, romantisk og sprudlende kærlighedshistorie. Anden bog i serien om ’Familie Bridgerton’ omhandler den ældste søn, Anthony Bridge...