Bøger / skønlitteratur / roman

En velbevaret hemmelighed


Beskrivelse


London, 1945. Englands befolkning holder vejret, mens Overhuset voterer om det er Harry eller Giles, der er den retmæssige arving til Barrington Shipping Line. Harry vender tilbage til Amerika for at promovere sin nyeste roman, mens Emma leder efter en lille forsvunden pige, hvis sande identitet for alt i verden skal holdes hemmelig.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. sep. 2017

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 29. sep. 2017

Clifton krøniken fortsætter med spænding, kærlighed og hemmeligheder. For alle der holder af god underholdningslitteratur.

Harry er en succesfuld forfatter da han og Emma beslutter sig for at finde den lille pige de sandsynligvis er i familie med. Deres søn Sebastian er efterhånden en stor dreng, der har svært ved at sidde stille og ofte kommer ud i problemer. Emmas bror Giles Barrington stiller op til parlamentsvalget, men må kæmpe imod en gammel modstander, der bærer nag. Da Elizabeth Barrington dør, efterlader hun en overraskelse i sit testamente og snart er de tilbage i retsalen igen og denne gang er det en større prøve for de to gamle skolekammerater Harry og Giles at forblive venner.

Det er god underholdning! Man bliver suget ind i fortællingen om familierne Clifton og Barrington, der har et stort og farverigt persongalleri, hvilket gør at fortællingen har en god fremdrift fra start til slut. Og hvilken cliffhanger den ender med, man kan næsten ikke vente med at læse den næste bog i serien.

Forsyte sagaen. Bind 1 er første del af Forsyte sagaen, der er en engelsk slægtssaga fuld af intriger, spænding og kærlighed. Derudover er de to romanserier "Century trilogien" af Ken Follett og "Det store århundrede" af Jan Guillou begge bud på lignende læseoplevelseForsytesagaen. Bind 1 : Den rige mand.


litteratursiden.dk

d. 9. okt. 2017

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 9. okt. 2017

I Clifton-krønikens tredje bind fortsætter Jeffrey Archer sin hæsblæsende og stærkt underholdende historie om familierne Barrington og Clifton. Jeffrey Archer har sat sig for, at han vil følge familie...