Bøger / faglitteratur / erindringer

En vild rejse : en fortælling om livets omvendte gaver


Beskrivelse


Bliv inspireret til at følge dine drømme og tage kampen op, når livet viser tænder. For læsere med interesse for personlig udvikling og erindringer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. mar. 2021

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 1. mar. 2021

Bliv inspireret til at følge dine drømme og tage kampen op, når livet viser tænder. For læsere med interesse for personlig udvikling og erindringer.

Dette er en beretning om Karen Hørups personlige historie. Forfatteren har oplevet adskillige både små og store livskriser - senest da hun blev ramt af en hjernehindeblødning. Noget som kun 25 ud af 100 overlever, og hvor kun 1 procent kommer sig helt. Forfatteren har igennem sit liv oplevet flere livskriser af større eller mindre karakter, fx skilsmisser, sin mors tidlige død og sin sygdom, som hun mirakuløst overlevede. Og hun har altid formået at bruge disse kriser til at komme videre med fornyet energi. Hun bruger dem til at gøre noget af det, som hun drømmer om og gribe de muligheder, der viser sig. Bl.a. et roadtrip i Italien og senere i Norge med sin freerider og sin hund Luna. I bogen får vi fortællingerne fra forfatterens liv, hendes kriser, sorger og glæder samt ikke mindst hendes rejser. Forfatteren ønsker, at læserne skal blive motiverede og inspirerede til at gribe mulighederne og gøre det, de drømmer om.

KFH skriver intenst, personligt med en livsglæde og energi, der brænder stærkt igennem. Bogen er illustreret med smukke og meget inspirerende billeder, der får enhver til at drømme om et roadtrip ud i det blå.

Der er mange forskellige bøger om personlig udvikling og livskriser. I Grib dine kriser får man en hjælpende hånd, både til at undgå kriser og til at komme igennem dem så godt som muligt.