Bøger / skønlitteratur / roman

Endelig sikker


Beskrivelse


Zack Covington har mistet sit livs kærlighed Gracie. Da han mange år senere øjner en ny chance, vil han gøre alt for ikke at miste hende igen. Men Gracie tror, at Zack stod bag et grufuldt overfald på hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jan. 2017

af

af

Maria Sjøblom

d. 25. jan. 2017

Zack Covington har mistet sit livs kærlighed. Da han mange år senere øjner en ny chance, vil han gøre alt for ikke at miste Gracie igen. Spænding, stor kærlighed og umulige odds fylder dette 3. bind af bestseller forfatterens serie "En slow burn-roman". For kvindelige læsere.

Da Zack og Gracie var helt unge kunne intet skille dem ad og de var fast besluttede på at leve resten af livet sammen. Da Gracie pludselig forsvinder sporløst, bruger Zack de næste mange år på konstant at lede efter hende. Zack arbejder for Devereaux Security og under en overvågningsopgave snubler han over et maleri, som kun kan være malet af Gracie. Men da han får kontakt til hende, har hun mistet sin evne til at læse tanker og hvad værre er: Hun er sikker på, at det var Zack som stod bag et grufuldt overfald på hende dengang for mange år siden.

Bogen er en underholdende pageturner, når den først kommer rigtigt igang. Man skal have læst de foregående bind i serien Pas på migBeskyttet af dig og Beskyttet af dig for helt at forstå det overnaturlige element, men handlingen fanger alligevel og man føler med Zack og den nedbrudte GracieBogen er en underholdende pageturner, når den først kommer rigtigt igang. Man skal have læst de foregående bind i serien Pas på mig og for helt at forstå det overnaturlige element, men handlingen fanger alligevel og man føler med Zack og den nedbrudte Gracie.

Maya Banks har en stor fanskare, som også elsker "Fifty Shades of Grey" og lignende erotiske bøger. Fans af forfatterens erotiske bøger vil dog blive skuffede. Spændingselementet findes også i fx Nora Roberts' mange underholdende romaner.