Bøger / faglitteratur

Energihealing : sådan aktiverer du kroppens visdom


Beskrivelse


Om principperne bag energihealing, samt en praktisk guide til at udføre energihealing. I følge forfatteren har mange helbredsproblemer rod i stagneret energi, ubalancer og blokeringer i kroppens underliggende energisystem.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2013

af

af

Mette Fersum

d. 17. okt. 2013

En bog til dem, der interesserer sig for healing og helbredelse ud fra kroppens energisystemer. Min oplevelse er, at der er mange som begynder at interessere sig for spiritualitet i form af større bevidsthed om kroppens egne healingsprocesser, så der er sikkert læsere til denne bog.

Forfatteren er en anerkendt healer og læge fra USA. Bogen handler om energihealing, og hvordan man gennem forskellige teknikker kan arbejde med årsager til blokeringer og ubalancer i kroppen. Den handler om selvhelbredelse bl.a. ud fra chakrasystemet og meridianer i kroppen. Den handler om shamanisme, om at etablere jordforbindelse, om vores hjertecenter, og hvordan vi åbner det endnu mere. Den handler om energiarbejde, og hvordan vi bruger vores krop, opmærksomhed og åndedræt. Den handler om at skabe en større bevidsthed bl.a. i forhold til at vække kroppens resonans. Forfatteren mener, at de fleste sygdomme og helbredsproblemer handler om stagneret energi, ubalancer og blokeringen i kroppens energisystem. Bogen giver på et meget jordnært plan fine anvisninger og øvelser til, hvordan man kan arbejde med kroppens subtile energier.

Der er bl.a. Helbredende hænder : en guide til healing gennem det menneskelige energifelt, 2012.

Der er naturligvis en del bøger om dette emne. Jeg synes, denne her er ganske udmærket, mest fordi sproget er så flydende og teksten så enkel at forstå. Man kan måske med fordel kassere nogle gamle eksemplarer om emnet og erstatte med denne.