Bøger / faglitteratur til børn / idematerialer

Engelsk - i en fart! : aktiviteter og lege på engelsk i indskolingen


Beskrivelse


Inspirationsbog til hvordan man kan inddrage sproglige aktiviteter og lege i begynderundervisningen på engelsk.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. dec. 2017

af

af

Sisse Damgaard Boll

d. 8. dec. 2017

En inspirationsbog til hvordan man kan inddrage sproglige aktiviteter og lege i begynderundervisningen på engelsk. Bogen er relevant for engelsklærere i indskolingen, vejledere og lærerstuderende.

Bogen er inddelt i 4 dele: Games, Get Moving, Word Up og Song & Rhymes. Hver del indeholder forslag til forskellige aktiviteter, som kan laves i engelskundervisningen. Den indeholder i alt 50 aktiviteter. Der er beskrevet en aktivitet på hver side, samt en angivelse af tidsramme, antal deltagere, materialer der skal anvendes, og hvad der evt. skal laves af forberedelse til øvelsen. Der er fotos i sort/hvid, som illustrerer de forskellige aktiviteter.

Spændende og inspirerende bog, som lægger op til, at eleverne får bevæget sig og brugt det engelsk sprog aktivt. Aktiviteterne er beskrevet kort og præcist, så man nemt kan anvende dem direkte i sprogundervisningen.

Læs mere om sproglege og bevægelsesaktiviteter i engelsk i materialet Aktiv - ikke kun for sjovDansk i bevægelse, hvor der også findes konkrete øvelser, som er lige til at bruge i undervisningen. I bogen Dansk i bevægelse, som henvender sig til danskundervisningen i de yngste klasser, kan man også blive inspireret til aktiviteter, som nemt kan overføres til engelskundervisningenLæs mere om sproglege og bevægelsesaktiviteter i engelsk i materialet Aktiv - ikke kun for sjov, hvor der også findes konkrete øvelser, som er lige til at bruge i undervisningen. I bogen , som henvender sig til danskundervisningen i de yngste klasser, kan man også blive inspireret til aktiviteter, som nemt kan overføres til engelskundervisningen.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 15. jan. 2018

af

af

Alice Buchhave Nørlem

d. 15. jan. 2018