Bøger / faglitteratur til børn / håndbøger

Engelsk


Beskrivelse


Informationer om engelsktalende lande, skolefakta, litterære genrer, analysemodeller, sprog og sprogbrug, samt nyttige tips i forbindelse med at tale, læse og skrive engelsk.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. mar. 2010

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 5. mar. 2010

Denne opslagsbog til faget engelsk indgår i serien Gyldendals små opslagsbøger. Ligesom seriens øvrige titler henvender denne bog sig til elever i grundskolens ældste klasser (fra 13 år). Bogen er, som serietitlen antyder, en opslagsbog, hvor eleverne hurtigt og nemt kan finde vigtige oplysninger og fakta til brug i engelskundervisningen.

Bogens størrelse er lidt over lommeformat, så den er nem at have i skoletasken og den fylder minimalt på skrivebordet. Bogen indeholder informationer om engelsktalende lande, skolefakta for de engelsktalende lande, litterære genrer, analysemodeller, sprog og sprogbrug samt et kapitel med nyttige tips i forbindelse med at tale, læse og skrive engelsk. Det hele afsluttes med både et dansk og et engelsk stikordsregister samt en oversigt over de uregelmæssige verber og de engelske måleenheder.

Informationerne i denne opslagsbog adskiller sig ikke væsentligt fra diverse grundbøger til grundskolens ældste klasser. Men bogens format og opbygning gør bogen til et godt og overskueligt hjælperedskab til både engelskundervisningen og lektielæsningen.

Godt opslagsværk til engelskundervisningen i grundskolens ældste klasser.