Bøger / faglitteratur / erindringer

Engle i mit hår : en sand historie om en moderne irsk mystiker


Beskrivelse


Den irske healer Lorna Byrne beretter om sin barndom og sit liv, hvor hun hele tiden har kommunikeret med engle, der har hjulpet og beskyttet hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. feb. 2010

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 12. feb. 2010

For den forholdsvis store læserskare, der er interesseret i åndelige fænomener - navnlig engle. Emnet engle toppede for nogle år siden, i dag synes interessen mere afdæmpet. Alligevel vil bogen låne sig ud via emneudstillinger om eksempelvis spiritualitet og clairvoyance.

Lorna Byrne har kunnet se og kommunikere med engle så længe, hun kan huske. Langt op i barndommen troede hun, alle andre så det samme som hun. Hun blev anset for retarderet, og det fik stor betydning for hendes videre udvikling. Vi hører i detaljer om hendes liv fra den tidligste barndom over ungdommen, hvor hun møder sin kommende mand, Joe. Allerede under deres kærestetid kan hun se, han er svagelig, og at hans organer langsomt skrumper ind. De bliver gift og får børn, før han dør til sidst i bogen. Undervejs er der mange dramatiske begivenheder, hvorunder englene spiller en rolle. Bogen vil være spændende for læsere, der er åbne overfor fænomenerne, mens andre selvfølgelig vil stå helt af.

Hvordan vi kan samarbejde med englene, 2007 er en faglig manual i at pleje omgang med engle. Bogen kan også sammenlignes med Drømmehealeren, 2008, der er en beretning om en ung mand med særlige evner.

Selvbiografi om en irsk kvinde, hvis hele liv er præget af, at hun er i stand til at se, kommunikere og samarbejde med engle. Fin bog indenfor sin genre.