Bøger / faglitteratur / øvelser

Engle : hvordan du ser, hører og mærker dem


Beskrivelse


Forfatteren fortæller om, hvordan han første gang mødte sin egen skytsengel. Herefter fortælles om de forskellige slags engle, fx healerengle og ærkeengle. I hvert kapitel er der forslag og øvelser til, hvordan man selv kommer i kontakt med engle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2018

af

af

Merete Trap

d. 10. apr. 2018

Er du interesseret i engle, og ønsker du at lære hvordan du får kontakt med dem? Så er denne bog den rigtige for dig. For spirituelt interesserede læsere, der gerne vil lære at se, høre og mærke engle.

I indledningen fortæller Kyle Gray, hvordan han første gang mødte sin egen skytsengel. Herefter følger kapitler med overskrifter som fx "Engle er virkelige", "Englenes formål" og "Udvikling af evnen til at mærke engle". Bogen fortæller om de forskellige slags engle, fx healerengle og ærkeengle. I hvert kapitel er der forslag og øvelser til, hvordan man selv kommer i kontakt med engle. Kyle Gray har flere udgivelser om engle bag sig, senest Tilgivelsens vinger.

Dette er en fin indføring i engleuniverset. Kyle Grays erfaring med englekontakt mærkes tydeligt, og bogen er ukompliceret og nem at gå til. Bogen er gennemgående positiv, og forfatterens hovedformål om at hjælpe læseren på vej til at bruge englene som støtte og vejledning i livet, fungerer godt. Det understreges at vi skal byde englenes hjælp velkommen, hvilket også indikerer at et åbent sind er en fordel i læsningen.

Det er oplagt at sammenligne med Lorna Byrnes forfatterskab, når det kommer til den unikke kontakt med engle. Byrnes har senest udgivet Englene er overaltMød din skytsengel. Den norske prinsesse Märtha Louise har også markeret sig med sine bøger om engle, fx Mød din skytsengelDet er oplagt at sammenligne med Lorna Byrnes forfatterskab, når det kommer til den unikke kontakt med engle. Byrnes har senest udgivet Englene er overalt. Den norske prinsesse Märtha Louise har også markeret sig med sine bøger om engle, fx .