Bøger / faglitteratur

Engledagbogen : 365 budskaber der beroliger, helbreder og åbner dit hjerte


Beskrivelse


Beskriver englenes visdom og forståelse af menneskelivet i alle dets aspekter og giver inspiration til meditation, til at se det positive i livet og til få en følelse af ikke at være alene.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2011

af

af

Alma Lind Jensen

d. 15. mar. 2011

For åndeligt søgende og læsere af selvudviklingslitteratur.

Bogen har 365 korte tekster, som er dikteret af englene til forfatteren. Man læser ikke bogen i ét hug, men slår op om morgenen og læser en tekst, der sætter et positivt udgangspunkt for dagen. Man kan tage dem i rækkefølge eller slå op et tilfældigt sted og læse. Teksternes emner er de velkendte fra selvudviklingslitteraturen: kærlighed, anerkendelse, tilgivelse, balance osv. Doreen Virtue har skrevet flere bøger om engle oversat til dansk samt en titel om krystalbørn. Hun er amerikaner, har universitetsuddannelse, er clairvoyant og samarbejder med engle og opstegne mestre. Man skal dele hendes verdensopfattelse for at goutere bogen.

Vitaminer for sjælen : 132 doser visdom og Øjnene op for livet : daglig inspiration til at leve, elske og finde vej til glæden er eksempler på bøger med korte tekster til daglig opmuntring. Hvordan vi kan samarbejde med englene er et eksempel på en bog der giver anvisninger på englekontakt.

365 tekster dikteret af engle. Teksterne minder først og fremmest læseren om, at han/hun ikke er alene, men altid omgivet af disse elskelige væsener, som står til rådighed. Om den bliver efterspurgt, må tiden vise.