Bøger / faglitteratur / erindringer

Englehviskeren : sande beretninger om håb og kærlighed fra englene


Beskrivelse


Forfatterens personlige beretning om at leve livet i kontakt med englenes kærlighedsfulde verden, som han har haft kontakt med de sidste 20 år siden han var 4 år gammel. Samt om hans erfaringer med arbejdet som professionelt medie, hvor han hjælper andre med at komme i kontakt med og få hjælp fra den åndelige verden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. maj 2013

af

af

Christine Christensen

d. 31. maj 2013

Til læsere af spirituelle bøger, bøger om engle og alternative metoder til selvudvikling og healing.

Kyle Gray er foredragsholder, klummeskribent, reiki-healer, krystal- og farveterapeut og medie for ånder og engle. Disse evner opdagede han allerede som 4-årig, og han er kendt som Skotlands yngste praktiserende medie og englehvisker. Denne bog er hans personlige beretning om at leve et liv i daglig kontakt med englene og de afdøde. Gray ønsker, at alle skal lære at kommunikere med egne skytsengle og dermed opnå en større mængde positiv energi og en højere grad af bevidsthed. Bogen er fuld af cases og beretninger fra hans meget omfattende erfaring med seancer og læsninger. Den er skrevet som en direkte samtale med læseren i et lettilgængeligt sprog, med mange gode råd og øvelser. Forside i blide pastelfarver med lysende englevinger skal nok formidle bogens indhold.

Bogen Englehviskeren minder i stil og layout meget om Lorna Byrnes populære bøger om engle fx Engle i mit hår eller Et budskab om håb fra englene. Healing med engle af Doreen Virtue handler også om et medies hverdag med engle og ånder.

Bøger om engle og medier er populære. Denne bog handler om Skotlands yngste medie og hans ret imponerende livsforløb indenfor healing, læsninger og seancer. Bogen er let at gå til og øvelser og cases er beskrevet, så alle kan få noget ud af at læse dem. Forsiden formidler fint tema og budskab.