Bøger / skønlitteratur / roman

Englen - angelologi


Beskrivelse


Den unge amerikansk nonne Evangeline passer klosterets bibliotek, hvor hun tilfældigt falder over en korrespondance om angelologi - læren om engle. Nogle englearter er det onde selv og har forårsaget mange ulykker op gennem historien. Evangeline bliver personligt involveret i et hæsblæsende kapløb, hvor det gælder om, at hemmeligheden om englene ikke falder i de forkerte hænder.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2010

af

af

Lone Krøgh

d. 10. juni 2010

Rigtig dejlig murstensroman i Da Vinci mysteriet-genren med så mange konspirationsteorier, higen og søgen i gamle biblioteker og fart over feltet, at jeg igen forsømte andre gøremål. Flot og mystisk forside og absolut en begavet og underholdende spændingsroman, som der vil være rigtig mange læsere til.

Den unge amerikanske nonne Evangeline passer klosterets bibliotek, hvor hun falder over en hemmelig korrespondance, der sætter hende på sporet af angelologien - læren om de forskellige englearter. Nephilimerne, efterkommere af engle og mennesker, er den personificerede ondskab og har forårsaget megen ulykke op gennem historien, men angelologer forsøger til stadighed at stoppe dem. Evangeline bliver personligt involveret i et hæsblæsende kapløb, hvor det gælder om at undgå, at hemmeligheden om nephilimerne falder i de forkerte hænder. Miljø- og persontegning fungerer okay, og som læser er man godt underholdt i angelologiens fiktive univers, og man kommer vidt omkring inden for bl.a. mytologi, historie, teologi, kunst og musikvidenskab.

Amerikanske Danielle Trussoni introduceres på dansk med denne konspirationsthriller, der placerer sig fint i selskab med fx Dan Browns Da Vinci Mysteriet, 2003, Umberto Ecos Rosens navn, 1984 og den helt nye Julie, 2010 af Anne Fortier.

Underholdende og konspiratorisk spændingsroman i Da Vinci mysteriet-genren; der er klostre, mystik og engle nok til ødelægge enhver lystlæsers nattesøvn. Forvent stor efterspørgsel.


litteratursiden.dk

d. 28. juni 2010

af

af

Arne Larsen

d. 28. juni 2010

Medrivende og fantastisk spændende fortælling om en ældgammel konflikt mellem et hemmeligt selskab og efterkommere af engle og mennesker. Det må blive et af årets højdepunkter. Siden hun var 12 år, ha...


Berlingske tidende

d. 9. aug. 2010

af

af

Else Cornelius

d. 9. aug. 2010


Politiken

d. 13. juli 2010

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 13. juli 2010