Bøger / skønlitteratur til børn / løft og kig

Enhjørning


Beskrivelse


Billedbog med pop op-effekt. Leg gemmeleg sammen med de søde enhjørninger, der har gemt sig bag bogens flapper.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 7. aug. 2019

To farverige "pop-op"-billedbøger til det 1-3-årige barn, der kan gå på opdagelse og undersøge, hvad der gemmer sig bag flapperne.

I "Kom frit frem! Enhjørning" leger 5 enhjørninger gemmeleg rundt om på bogens sider, og barnet indbydes til at lede med. Bogen er illustreret med fotos af modellerede enhjørninger i et pastelfarvet univers, og enhjørningerne skiftes til at lede efter hinanden. I "Kom frit frem! Dinosaur" er det Lille-dino, der er blevet væk fra sin mor, og har brug for hjælp til at finde hende bag bogens flapper. Her optræder de animerede dinosaurer i klare farver. I begge bøger består teksten af en kort beskrivelse og en opfordring til at løfte flapperne, der hver gang byder på en ny, overraskende "pop-op"-oplevelse.

Der er ingen tvivl om at bøgerne vil være et hit hos de yngste lånere; det er smukke, klare farver og nuttede figurer, der møder os rundt om på siderne og "pop-op"-effekterne er flotte. Teksten er enkel og passer til handlingen. Papsiderne virker robuste, men "pop-op"-delen har sandsynligvis en kort levetid.

I Hvor er hr. Enhjørning?Dino Nino - hej, hej, små venner! skal der løftes flapper for at afsløre hr. Enhjørnings gemmested og i Dino Nino - hej, hej, små venner! er der også masser af aktivitetsmulighederI Hvor er hr. Enhjørning? skal der løftes flapper for at afsløre hr. Enhjørnings gemmested og i er der også masser af aktivitetsmuligheder.Informationer og udgaver