Bøger / faglitteratur til børn

Enhjørning


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juli 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 16. juli 2019

Enhjørningen er et fabeldyr, som har fascineret mennesker gennem flere tusinde år. Men findes den egentlig? Har den eksisteret? Og hvordan kan den være blevet en så stor del af vores fantasi, hvis den aldrig har eksisteret? Dette og meget mere kan du læse om i denne fagbog for børn mellem 7 og 10 år.

Bogen fortæller om enhjørninger samt forklarer, hvorledes de mange fortællinger om enhjørninger kan være opstået på baggrund af forskellige misforståelser og horn fra andre dyr. Teksten er sat med store typer i korte sætninger og overskuelige afsnit. Derudover indeholder de enkelte opslag diverse billeder samt faktabokse. Til bogen kan der downloades elevopgaver til brug ved faglige læsekurser.

Det er en både lærerig og interessant bog med mange spændende teorier og fortællinger om enhjørninger.

Vil man læse mere om enhjørninger og lignende væsner, kan man vælge bøger om fabeldyr og andre overtroiske væsner. Eksempelvis titlerne FabeldyrGåden om spøgelsesdyr og Gåden om spøgelsesdyrVil man læse mere om enhjørninger og lignende væsner, kan man vælge bøger om fabeldyr og andre overtroiske væsner. Eksempelvis titlerne Fabeldyr og .