Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Enhjørning


Beskrivelse


Fantasy. Den magiske enhjørning Safir må rejse ud for at finde enhjørningen Rubin, og standse den onde kejserinde Yin Yang.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2019

af

af

Martin W Hansen

d. 3. apr. 2019

En "du er selv hovedpersonen"-bog, hvor du som den magiske enhjørning Safir skal drage ud efter en anden enhjørning, som er blevet stjålet af den onde kejserinde Yin Tang. For 9-12-årige der kan lide bøger, hvor man skal finde sin egen historie.

Dette er endnu et bind i "Du er selv hovedpersonen"-serien "Helt". Denne gang er man gudinde fra den nordiske mytologi. Historien begynder med, at man får til opgave af dronning Harmoni at redde den stålne enhjørning fra den onde kejserinde, før hun ødelægger Regnbuelandet. Der er som sædvanlig flere måder at miste livet på, og kun 1 rigtig vej gennem historien. Sidst i bogen er en lille helte-quiz. Bogen er illustreret af Jack Lawrence som også har illustreret NinjaHavfrue og HavfrueDette er endnu et bind i "Du er selv hovedpersonen"-serien "Helt". Denne gang er man gudinde fra den nordiske mytologi. Historien begynder med, at man får til opgave af dronning Harmoni at redde den stålne enhjørning fra den onde kejserinde, før hun ødelægger Regnbuelandet. Der er som sædvanlig flere måder at miste livet på, og kun 1 rigtig vej gennem historien. Sidst i bogen er en lille helte-quiz. Bogen er illustreret af Jack Lawrence som også har illustreret Ninja og .

Det er endnu en fin titel i serien, som er let at læse, men stadig rummer masser af action og spændende valg.

Af samme forfattere kan man finde FrejaDrageDen lille onde bog og Drage. Hvis man ønske sig lidt mere indhold kan også Den lille onde bog anbefalesAf samme forfattere kan man finde Freja og . Hvis man ønske sig lidt mere indhold kan også Den lille onde bog anbefalesAf samme forfattere kan man finde Freja og Drage. Hvis man ønske sig lidt mere indhold kan også anbefales.