Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Enhjørningefeerne - skyslottet


Beskrivelse


Fantasy. Zoe og Astra glæder sig til midsommerfesten, men det er så frygtelig varmt. De opdager, at skyernes enhjørninger er borte, og de bliver mistænksomme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. jan. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 26. jan. 2018

Zoe og hendes ven enhjørningen Astra glæder sig til midsommerfesten, men der er noget galt på Enhjørningeøen, for der bliver varmere og varmere. De tror at den onde ponyfe Shadow måske har noget med det at gøre, så de to venner flyver op til vulkanen for at finde ud af det. For 8-9-årige.

Zoe holder ferie hos sin grandtante. Ved det stor egetræ i haven drysser Zoe lidt støv ud over sig, og hun får således adgang til den magiske verden. Hun kommer til Enhjørningeøen, hvor hun finder sin ven Astra. De er glade for at se hinanden, og Astra taler om den store midsommerfest, der snart skal holdes. De bader og nyder dagen ved floden, men det bliver varmere og varmere og Zoe undrer sig. Astra har det varmt og pludselig opdager de, at skyernes enhjørninger mangler. Mon det er den onde Shadow der er på spil igen? Bogen er nummer to i serien "Enhjørningefeerne".

En rigtig fin letlæst bog i fantasygenren om enhjørninge, venskaber og magi. De farverige omslag og de søde illustrationer vil appellere til pigelæserne.

Prinsesse Enhjørning - Storskovens vogter er første bog i en serie om magi og enhjørninger. Serien handler tillige om feer og enhjørninger, der har magiske evner.