Bøger / skønlitteratur / roman

Enken fra Kiev


Beskrivelse


Maiken Tarp er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt: Hun bliver vidne til et mord på en kvinde, et mord hun desværre ikke kan forhindre, men hun kommer på sporet af drabsmanden og på en højspændt og international politisk konflikt.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2018

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 1. feb. 2018

En kvinde myrdes under en stor international konference på Sjælland. Efterretningsagent Maiken Tarp er vidne til mordet, et mord som har relation til aktuelle konflikter i Ukraine. Men hvem er morderen, som åbenbart har en relation til fremmedlegionen? Politisk thriller til spændingsfolket.

Maiken Tarp er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt: Hun bliver vidne til et mord på en ukrainsk kvinde, et mord hun desværre ikke kan forhindre, men hun kommer på sporet af drabsmanden. Maiken, der er i begyndelsen af en graviditet, finder hurtigt ud af, at mordet er en del af en større konflikt. En potentiel politisk bombe, som truer med at eksplodere i lille Danmark. Tredje og selvstændige bind i serien om Maiken Tarp. Forfatteren er Mogens Blom der har været ansat 17 år i Udenrigsministeriet.

"Enken fra Kiev" er en glat og effektiv politisk thriller af internationalt snit baseret på autentiske konflikter og leveret med detaljer af en forfatter, der helt åbenlyst kender sit stof. Der er intet nyt under solen her, og der er en del genreklicheer som truer med at få konstruktionen til at kollapse, men Blom fører skibet sikkert i havn og som pageturner fungerer romanen fint. Kan sagtens læses selvstændigt.

Udover de første to bind i serien, Gidsel i AmmanArven fra Basra og Arven fra Basra, kan der anbefales politiske thrillers af forfattere som Leif Davidsen, Keld Broksø og Morten HesseldahlUdover de første to bind i serien, Gidsel i Amman og , kan der anbefales politiske thrillers af forfattere som Leif Davidsen, Keld Broksø og Morten Hesseldahl.


Jyllands-posten

d. 4. mar. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 4. mar. 2018


Information

d. 16. mar. 2018

af

af

Tue Andersen Nexø

d. 16. mar. 2018