Bøger / faglitteratur / mønstre

Enkle broderier : leg med nål og tråd


Beskrivelse


41 opskrifter på meget forskellige broderier på f.eks tøj, sko, tasker, armbånd og servietter - fra ensfarvede og enkle til farverige og mere krævende designs. Desuden med indledende kapitler om broderiteknikker, tips og gode råd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2018

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 14. mar. 2018

Enkle broderier er en broderibog med mange blandede designs og anvendelsesmuligheder. For dem der søger ny inspiration og som ikke er helt nybegyndere.

De indledende kapitler fortæller om teknikker og giver tips og gode råd. 41 opskrifter af meget forskellig art fra de ensfarvede og enkle til de meget farverige og mere krævende designs. Bagerst forhandlerliste og motiver tegnet med frihånd. Hvert opslag indeholder et farvefoto af det færdige produkt, et diagram med garn farvekoder og liste over anvendte materialer, derefter beskrivelse af henholdsvis fremgangsmåde og montering. De fleste opskrifter er udført på færdige tekstiler såsom tøj og sko og kan derfor bruges som inspiration til upcykling af garderoben.

Gennemført bog i en lækker kvalitet og med en indbydende forside. Håndarbejde er i vækst med strikning og hækling som primus motor. Måske broderier også får en revival. I så fald er denne bog en udmærket titel til samlingen.

Broderi på broderiVild med stingRaske stingPuttefestPerler på pulsen omhandler også upcykling af tekstiler med broderi, men også redesign af gamle broderier og maskinbroderi. Vild med sting har en grundig gennemgang og introduktion til de forskellige teknikker. Bogen findes på nogle folkebiblioteker i den norske udgave Raske sting. To af forfatterens øvrige håndarbejdsudgivelser findes på danske folkebiblioteker, men er endnu ikke oversatte fra norsk Puttefest og Perler på pulsenBroderi på broderi omhandler også upcykling af tekstiler med broderi, men også redesign af gamle broderier og maskinbroderi. har en grundig gennemgang og introduktion til de forskellige teknikker. Bogen findes på nogle folkebiblioteker i den norske udgave Raske sting. To af forfatterens øvrige håndarbejdsudgivelser findes på danske folkebiblioteker, men er endnu ikke oversatte fra norsk Puttefest og Perler på pulsenBroderi på broderi omhandler også upcykling af tekstiler med broderi, men også redesign af gamle broderier og maskinbroderi. Vild med sting har en grundig gennemgang og introduktion til de forskellige teknikker. Bogen findes på nogle folkebiblioteker i den norske udgave . To af forfatterens øvrige håndarbejdsudgivelser findes på danske folkebiblioteker, men er endnu ikke oversatte fra norsk Puttefest og Perler på pulsenBroderi på broderi omhandler også upcykling af tekstiler med broderi, men også redesign af gamle broderier og maskinbroderi. Vild med sting har en grundig gennemgang og introduktion til de forskellige teknikker. Bogen findes på nogle folkebiblioteker i den norske udgave Raske sting. To af forfatterens øvrige håndarbejdsudgivelser findes på danske folkebiblioteker, men er endnu ikke oversatte fra norsk og Perler på pulsenBroderi på broderi omhandler også upcykling af tekstiler med broderi, men også redesign af gamle broderier og maskinbroderi. Vild med sting har en grundig gennemgang og introduktion til de forskellige teknikker. Bogen findes på nogle folkebiblioteker i den norske udgave Raske sting. To af forfatterens øvrige håndarbejdsudgivelser findes på danske folkebiblioteker, men er endnu ikke oversatte fra norsk Puttefest og .