Bøger / skønlitteratur / roman

Ensomme hjerter og herreløse hunde


Beskrivelse


39-årige Rachel fra London arver et hundeinternat og flytter på landet for at finde fodfæste, efter at hendes kæreste gennem ti år pludselig hellere vil prioritere konen. Hun skal beslutte sig for, om hun vil drive stedet, der også byder på en irriterende dyrlæge.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. jan. 2014

af

af

Sanne Caft

d. 29. jan. 2014

Titlen siger det hele og hvis ikke, så vil den gule og lyserøde forside formidle bogen som det, den er: en uforpligtende hyggelæsning om kærlighed og den rigtige mand til den rigtige kvinde. Målgruppen er de kvinder, der læser chick lit og "dameromaner" og ønsker sig nogle timers afslappende læsning med thekoppen i hånden. Den er velkomponeret og i den gode ende af skalaen.

Genretypisk indhold med historien om 39-årige Rachel fra London, der arver og må flytte på landet og overtage en hundepension. Midt imellem logrende haler, hundehår og ubetinget firbenet kærlighed finder både hun og andre par og enlige i landsbyen hinanden og kærligheden. Historien byder ikke på mange overraskelser, men den er velfungerende.

At flytte en storbykvinde på landet og lade hende møde modgang og finde venskab og kærlighed, er en efterhånden gammelprøvet formel. Senest bl.a. hos svenske Emma Hamberg i Næste stop Rosengädda, 2013, hvor det var Sverige, der lagde grund til. Hendes er mere sarkastisk/poetisk men målgruppen er den samme.

Til alle biblioteker, der vil supplere på hylden med hyggelæsningsromaner til kvinder. Fin og typisk forside vil sikre, at formidlingen sker automatisk, ligesom den både kan anvendes til læsere af fx Keyes, Weiner, Willett og Pilcher. Befinder sig i krydset mellem chick lit og kærligheds-kvinderomaner.


litteratursiden.dk

d. 17. feb. 2014

af

af

Arne Larsen

d. 17. feb. 2014

Mageløs og interessevækkende titel til en rigtig feel good-roman. Den søde og rørende historie er ikke kun for kvinder og hundeelskere, men har appel til alle. 39-årige Rachel Fielding har en udmærket...


litteratursiden.dk

d. 24. dec. 2014

af

af

Stina Holdt

d. 24. dec. 2014

Denne roman er forfatterens anden, men den første udgivet i Danmark, den vandt prisen som bedste romantiske roman da den udkom i England. Men den pris er linjen lagt, læseren skal ikke forvente det st...