Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Er du forelsket?


Beskrivelse


Klara skal på ferie med sine bedste veninder. Der er et kæmpemæssigt vandland på feriestedet, og Klara glæder sig. I vandlandet møder Klara Karl. Når han kigger på hende, bliver hun helt varm indeni.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. aug. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 31. aug. 2018

Klara skal på ferie med sine bedste veninder. Der er et kæmpemæssigt vandland på feriestedet, og Klara glæder sig. I vandlandet møder Klara Karl, og når han kigger på hende, bliver hun helt varm indeni. For 9-11-årige.

Klara er sikker på at ferien sammen med Rose, Julie og Malou bliver den bedste nogensinde. Julies mor er også med og kører til feriestedet. De pakker ud og nyder den hyggelige hytte. Senere går de i vandlandet, hvor Klara møder Karl. Klara synes, han er sød, og hun synes det er romantisk, at han også staver sit navn med K, men mon Karl kan lide hende? Dette er 19. bog i serien om Klara og hendes veninder.

En rigtig fin fortælling om den første forelskelse. Klaras følelser er beskrevet i detaljer, og man kan nemt fornemme hvordan hun har det i de forskellige situationer. Billederne er gode og en støtte til læsningen hele fortællingen igennem, selv om der ikke er billeder på hver side. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Vil du være min kæreste?Rose og drengene er 2. bog i serien om Klara og hendes tre veninder. Denne handler tillige om venindernes forhold til hinanden og forelskelse i en dreng Rose og drengene handler også om veninder og Roses forelskelse i en drengVil du være min kæreste? er 2. bog i serien om Klara og hendes tre veninder. Denne handler tillige om venindernes forhold til hinanden og forelskelse i en dreng handler også om veninder og Roses forelskelse i en dreng.