Bøger / faglitteratur / øvelser

Er du også særligt sensitiv? : forstå din sensitivitet og slip dit potentiale løs


Beskrivelse


Beskrivelse af karakteristika for særligt sensitive mennesker med både fordele og ulemper. Desuden værktøjer til, hvordan man forebygger og håndterer overstimulering og stress.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. nov. 2009

af

af

Camilla Sejerøe

d. 24. nov. 2009

En lille, lettilgængelig brugsbog til dem, der er "særligt sensitive", og gerne vil arbejde med sig selv.

Susanne Møberg har udgivet adskillige bøger (alle på eget forlag) om selvudvikling, bl.a. via akrylmaling. I denne bog behandler hun specifikt fænomenet "særligt sensitive mennesker", altså mennesker der har et meget veludviklet nervesystem og derfor er meget følsomme overfor indtryk af alle slags. Hun har arbejdet selvstændigt med selvudvikling og coaching i mange år, og har udgivet adskillige bøger om emner inden for området. Hun skriver letlæst og ligetil, og bogen er fyldt med øvelser, der er lige til at gå til. Bogen er uden illustrationer, men med mange citater og eksempler. Der er en lille litteraturliste bagerst i bogen.

Det er den første danske bog om emnet - oversat fra amerikansk findes et par stykker, der begge er med i litteraturlisten her.

En fin lille selvhjælpsbog, som ganske sikkert vil være efterspurgt af de "særligt sensitive" og i øvrigt af de mange, der arbejder med selvudvikling.