Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Er Gloria syg?


Beskrivelse


Gry er altid sammen med sin pony Gloria. Gry bliver bekymret da gjorden ikke længere passer, og Gloria hverken vil trave eller galopere på en ridetur i skoven. Hvad er der galt med Grys pony?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2018

af

af

Stine Bille

d. 21. sep. 2018

Gry er altid sammen med sin pony Gloria. Gry bliver bekymret da gjorden ikke længer passer, og Gloria hverken vil trave eller galopere på en ridetur i skoven. Hvad er der galt med Grys pony? For de 7-9-årige.

"Er Gloria syg" udkommer i serien "Læseklub. Blå". Gry er meget sammen med sin pony Gloria. Da far og Gry en dag ridder en tur i skoven, vil Glorie hverken i trav eller galop, og gjorden til sadlen er blevet alt for kort. Gry bliver ked af det. Hvorfor er Gloria så tyg og er hun blevet syg? Men en syg pony spiser ikke så meget som Gloria. Far opdager at Gloria er i fol. Da Gry får det at vide, bliver hun jublende glad. Mon Gloria får en hingst eller hoppe? Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og indeholder mange dialoger. Bogen har lix 10.

Denne bog er, som de andre i serien "Gry og Gloria", en rigtig god bog til især piger i indskolingen. Illustrationerne er farverige, sjove og fantasifulde, og er fint med til at fortælle historien.

Man kan også læse serien "Siri-bøgerne" fx Spring, SiriFrida - Prins er syg eller "Frida-serien" fx Frida - Prins er sygMan kan også læse serien "Siri-bøgerne" fx Spring, Siri eller "Frida-serien" fx .