Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Er vi venner?


Beskrivelse


Niklas er ny dreng i klassen. Klara og hendes veninder synes, han er sød og sej. Klara bliver lidt forelsket i ham, men hun ved ikke rigtig, hvad det vil sige at have en kæreste.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2015

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 20. nov. 2015

Der starter en ny dreng i Klaras klasse. Klara synes, han er sød, og hun føler sig nærmest forelsket i ham, men da de skal være alene, bliver det hele for meget for Klara. For 8-10-årige.

Niklas er den nye dreng i Klaras klasse. Han bliver hurtigt meget populær, og Klara og hendes veninder synes også, han er sød og sej og slet ikke genert. Klara kan mærke, at hun er forelsket i Niklas, og hun vil gerne være hans kæreste. Klara er bare ikke helt klar over, hvordan det er at have en kæreste, som man skal være alene sammen med. Dette er ellevte bog i serien "K for Klara" om Klara og hendes veninder.

En rigtig fin fortælling om den første forelskelse. Klaras følelser er beskrevet i detaljer, og man kan nemt fornemme, hvordan hun har det i de forskellige situationer. Billederne er gode og en støtte til læsningen hele fortællingen igennem, selv om der ikke er billeder på hver side. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden og er lette at læse.

Vil du være min kæreste?Rose og drengene er 2. bog i serien om Klara og hendes tre veninder. Denne handler også om venindernes venskab og forelskelse i en dreng. Rose og drengene handler om det at være veninder og om Roses forelskelse i en drengVil du være min kæreste? er 2. bog i serien om Klara og hendes tre veninder. Denne handler også om venindernes venskab og forelskelse i en dreng. handler om det at være veninder og om Roses forelskelse i en dreng.