Bøger / faglitteratur

Erotisk intelligens : nøglen til begær i lange forhold


Beskrivelse


Gode råd til hvordan man skaber et længerevarende parforhold der forbliver romantisk, følelsesmæssigt og seksuelt tilfredstillende uden at gå på kompromis med trygheden og stabiliteten.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2016

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 4. mar. 2016

Debatskabende bog om begær - eller mangel på samme - i lange parforhold. Ud fra forskellige emner behandles den gennemgående problemstilling, at tryghed og begær er hinandens modsætninger, og at det er svært at bevare lysten, når man tynges af forpligtelser og savner frihed/spænding. For voksne.

Bogen omhandler et af de største dilemmaer i det moderne parforhold: Mennesket ønsker at bygge rede og finde tosomhed og tryghed, men når vi er 100% trygge, keder vi os og mister begæret, hvilket leder til store sorger og mange skilsmisser. Forfatteren kommer med gode råd ud fra sin parterapeutiske praksis gennem mere end 20 år. Hun inddrager konkrete par som eksempler på problemstillingens forskellige facetter lige fra forældreskabet som lysthæmmer, seksuelle fantasier, utroskab, stress og store krav til den moderne familie.

Interessant og spændende øjenåbner. Bogen leder læseren gennem et væld af parforholdsproblemstillinger på en fordomsfri og oplysende måde. Både parforhold, men også livet generelt i en moderne, hektisk verden får kloge ord med på vejen. Forfatteren skriver i et mundtligt, fortællende og af og til associativt sprog, så man mærker, at tankerne er opstået i konsultationen med de enkelte par.

Begær og lyst i lange parforhold behandles rigtig fint i den danske udgivelse Pas på parforholdetRewriting the rules. Rewriting the rules kommer også med utraditionelle og fordomsfrie udsagn om parforhold og sexBegær og lyst i lange parforhold behandles rigtig fint i den danske udgivelse Pas på parforholdet. kommer også med utraditionelle og fordomsfrie udsagn om parforhold og sex.


Politiken

d. 20. feb. 2016

af

af

Lilian Munk Rösing

d. 20. feb. 2016