Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Et år på slottet


Beskrivelse


Myldrebog om et år på Kong Bolebors slot, fyldt med mange magiske og sjove detaljer og med opgaver der skal løses. For børn på 4-7 år.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. apr. 2022

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 22. apr. 2022

Myldrebog om et år på Kong Bolebors slot, fyldt med mange magiske og sjove detaljer og med opgaver der skal løses. For børn på 4-7 år.

Der er ikke tekst på de 12 måneds opslag i bøgerne. I "Et år på byggepladsen" præsenteres galleriet af maskiner på bogens perm. Her møder du fx Motorsav, Minigraver og Dumper og alle de andre maskiner, som anføres af Ingeniør ATV, som er byggeleder i Jeeps firma. Vi følger byggeriet af parkeringshuset fra måned til måned. I bogens sidste opslag er der en stor robot, som er sammensat af en række maskiner. I "et år på slottet" følger vi i de 12 opslag slottets mange beboere, som fx prinsesserne Tristesse, Navoya og Samboya og Kong Bolebor, samt Dronning Drogomira, og Drage, som lever i slottets kældre. Beboerne præsenteres på bogens perm i et stort persongalleri. Vi møder også Heksen Mira. Tidligere er der udkommet Et år i skoven af samme type.

Begge myldre billedbøger præsenterer deres billedbårne historier med god energi og godt humør. I "Et år på byggepladsen" er det især sjov og ligefrem humor og action, der bærer de mange små historier igennem. I "Et år på slottet" er det især et stemningsfuldt fantasy light univers der fortæller de små eventyr om fx den hemmelige drage i kælderen og den ældre dronningemoder Dronning Babka der ligger, måske syg, i et værelse.

Andre gå-på-opdagelse bøger med eventyr og magiske natur er fx En bittersød dagDen eventyrlige myldrebogMaskiner og Den eventyrlige myldrebog. Om store maskiner er der fx MaskinerAndre gå-på-opdagelse bøger med eventyr og magiske natur er fx En bittersød dag og . Om store maskiner er der fx MaskinerAndre gå-på-opdagelse bøger med eventyr og magiske natur er fx En bittersød dag og Den eventyrlige myldrebog. Om store maskiner er der fx .


litteratursiden.dk

d. 21. juni 2022

af

af

Line Hoffgaard

d. 21. juni 2022

Følg med i årets gang på kong Bolebor og Dronning Drogomiras slot, hvor der sker mange sjove og mystiske ting. Der er livlig aktivitet og mange små historier og detaljer gemt i denne originale findeb...Informationer og udgaver