Bøger / faglitteratur / erindringer

Et ærligt liv


Beskrivelse


Skønheds- og wellness-eksperten Ole Henriksen (f. 1951) beretter uden omsvøb om drengeårene i Nibe og det første møde med det homoseksuelle miljø i 1970'ernes København og beskriver desuden sit liv og karriere i en international kendisverden i Los Angeles.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. sep. 2009

af

af

Sanne Caft

d. 30. sep. 2009

Ole Henriksen er kendt fra tv og for at være "skin care guru" for de største superstjerner i USA. Denne biografi fortæller om livet fra opvæksten i Nibe i Nordjylland til nutidens veletablerede liv i den amerikanske millionby som indehaver af et omfattende hudpleje-firma. Ole Henriksens navn vil sælge.

Ole Henriksen har allieret sig med journalisten og forfatteren Karin Heurlin, der bl.a. har været medforfatter på en anden celebrety-biografi om topmodellen og skandaleskaberen Lykke May i hendes Mine ni liv. I jeg-form får vi fortællingen om lille Oles opvækst i en almindelig jysk by, hvor hans lyst til at sætte hår og drømme sig væk i modeblade lå langt fra omgivelsernes fokus på fodbold og dagligliv. Ole tager til Kbh. og opdager byens bøssemiljø, og senere tager han til Los Angeles og efter modgang formår han at skabe sig et stort navn. Vi hører om privatliv, kærrester og mænd, kendte kunder og jet set liv. Vi kommer ikke helt ind der, hvor det gør ondt, men får en kronologisk gennemgang af oplevelser og tanker. Illustreret med private fotos.

Et ærligt liv hører til i gruppen af kendtes biografier, der fortæller om modgang og medgang med fokus på, hvad der har skabt den kendte og gjort, at de er der, hvor de er i dag.

Sympatiske Ole Henriksen fortæller om sit liv fra Nibe til LA, fra 1977 til 2008. Han er kendt wellness- og skønhedsekspert med stort firma, egne produkter og kendte kunder. Ikke dybdeborende men underholdende, hvis man vil læse om en lang vej til stjernerne.


Berlingske tidende

d. 25. sep. 2009

af

af

Jakob Steen Olsen

d. 25. sep. 2009