Bøger / skønlitteratur / roman

Et bjerg af løgne : spændingsroman


Beskrivelse


En chefgeolog myrdes og en vigtig usb-nøgle forsvinder - noget der truer det store danske firma Nobel Oil. Så Michael Sander hyres ind for at finde usb-nøglen og snart vælter lig, løgne og brutale optrin ud af alle tænkelige skabe.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. sep. 2015

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 22. sep. 2015

Hårdkogt, brutal og velskrevet thriller, hvor mord, olie, Grønland og "mexikansk suppe" spiller centrale roller. Suppen er en oprydningsopskrift brugt i mexikanske narkokarteller, hvor lig skæres i stykker og opløses i salpetersyre! Til dem, der vil have en thriller af internationalt format.

Det store danske firma Nobel Oil har fundet olie i Vestgrønland. Men da deres chefgeolog myrdes, og en vigtig usb-nøgle forsvinder, hyres privatdetektiven Michael Sander til sagen. En sag, der viser sig at åbne op for en lavine af løgne, bedrag og vold. "Et bjerg af løgne" er tredje bind i Steffen Jakobsens serie om Michael Sander.

Jacobsen leverer, måske, efterårets bedste thriller. Men også en thriller, hvor alt er set før, både i forhold til plot og karakterer. Grunden til at "Et bjerg af løgne" alligevel føles fersk er Jacobsens hårdkogte sprog og nærmeste filmiske evne til at "klippe" bogen som var den en stor Hollywood-produktion. Bogen er meget brutal, fyldt med grafisk vold og makabre detaljer, og er så underholdende, og fyldt med fremdrift, at den næsten er umulig at lægge fra sig. Den kan læses uden kendskab til de foregående bøger om Michael Sander.

De to foregående bind i serien om Sander, TrofæGengældelsen og Gengældelsen, og sammen med Jussi Adler-Olsen er Jacobsen Danmarks bedste bud på thrillerforfattere af meget høj kvalitetDe to foregående bind i serien om Sander, Trofæ og , og sammen med Jussi Adler-Olsen er Jacobsen Danmarks bedste bud på thrillerforfattere af meget høj kvalitet.


litteratursiden.dk

d. 2. okt. 2015

af

af

Arne Larsen

d. 2. okt. 2015

Politisk thriller om jagten på olie. Bogen, som er tredje del i serien med hovedpersonerne Sander og Jensen, lever til fulde op til forventningerne. Spænding i international topklasse. ’Et bjerg af lø...


Berlingske tidende

d. 3. okt. 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 3. okt. 2015


Jyllands-posten

d. 10. okt. 2015

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 10. okt. 2015


Politiken

d. 11. okt. 2015

af

af

Mette Højbjerg

d. 11. okt. 2015