Bøger / faglitteratur / erindringer

Et budskab om håb fra englene


Beskrivelse


Fortælling om hvordan engleverdenen fungerer med baggrund i forfatterens egne oplevelser med engle. Fokus er på håbets engel, som cirkulerer omkring i menneskeheden og bringer håb. "Håb gør det umulige muligt", har englen sagt til hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2012

af

af

Alma Lind Jensen

d. 13. sep. 2012

For den relativt store målgruppe, som allerede har vist interesse for Lorna Byrnes bøger.

I 2010 fik vi Engle i mit hår og i 2011 Trappetrin til himlen, begge selvbiografiske bøger om forfatterens liv, samarbejde og kommunikation med englene. I bogen her fortsætter hun ad samme spor med at fortælle, hvordan engleverdenen fungerer med baggrund i egne oplevelser med engle. Fokus er på håbets engel, som cirkulerer omkring i menneskeheden og bringer håb. "Håb gør det umulige muligt", har englen sagt til hende. Vi får stadig en del selvbiografisk stof fra hendes fantastiske liv, der er præget af, at hun er i stand til at opfatte englene - hun ser dem klart og tydeligt. Vi andre kan også arbejde med englene, og bogen her vil være en fin inspirationskilde for folk, som vil gøre brug af engleuniverset. Lorna Byrnes første bog på dansk trak mange udlån. Den næste noget færre i hvert fald, hvor jeg arbejder. Mit gæt er, at tendensen fortsætter. Bogen bringer ikke væsentligt nyt i forhold til de 2 forgængere.

Lorna Byrne har gjort englene in i spirituelle kredse igen. Det samme har den norske prinsesse Märtha Louise med Mød din skytsengel : en indføring i at møde din unikke kraft, 2011.

Succesforfatteren til Engle i mit hår Lorna Byrnes 3. udspil. Bogen er lige så god som forgængerne og skiller sig egentlig ikke væsentligt ud.