Bøger / faglitteratur til børn / opskrifter

Et hæklet mikrokosmos : en historie om små væsener og store drømme


Beskrivelse


Først fortælles historien om en sommerfuglelarves rejse i mikrokosmos, og de dyr hun møder, inden hun forvandles til sommerfugl. Derefter følger generelle råd om hvordan man hækler amigurumier. Til sidst følger selve opskrifterne, der alle indeholder en materialeoversigt, tips og særlige monteringsanvisninger.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. juli 2018

af

af

Helle Laursen

d. 2. juli 2018

Tag med på et hækle-eventyr i dyrenes mikrokosmos. Du får både historien om sommerfuglens metamorforse og hækleopskrifter på alle de medvirkende i eventyret. Til de hækleglade med en vis erfaring, fra fingerfærdige store børn til voksne der holder af at hækle de små amigurumi figurer.

Bogen starter med historien om en sommerfuglelarves rejse i mikrokosmos, og de dyr hun møder, inden hun forvandles til sommerfugl. Gennem historiens fotos får du et godt indtryk af hvordan de hæklede dyr ser ud fra alle sider. Derefter følger introduktion af redskaber, materialer og generelle råd om hvordan man hækler amigurumier. Du får trin for trin instruktion til de forskellige hækleteknikker og montering. Så følger selve opskrifterne, der alle indeholder en materialeoversigt, tips og særlige monterings anvisninger. Indbundet.

Amigurumi kommer fra Japan, og ordet dækker over designs af små nuttede dyr. Ami står for hæklede/strikkede og nuigurumi står for nuttede/søde. Dette er en flot håndarbejdsbog, lækkert layoutet og gennem-illustreret af fine farve-fotos. Med udførlig introduktion til teknikker. Det er en sjov idé at starte med historien om sommerfuglen der vise at de færdige dyr har stort lege-potientiale for mindre børn.

I Vi hækler sjove amigurumierVi hækler flere amigurumier og Vi hækler flere amigurumier er der flere bud på amigurumi-hækling til både begyndere og trænede amigurumi-hæklereI Vi hækler sjove amigurumier og er der flere bud på amigurumi-hækling til både begyndere og trænede amigurumi-hæklere.