Bøger / faglitteratur

Et liv uden sygdom : mirakler skabes i sindet


Beskrivelse


Forfatteren fortæller om sit liv og sine evner som healer. Med forskellige former for teori og menneskeopfattelse, samt en lang række historier og konkrete cases om healing.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2013

af

af

Alma Lind Jensen

d. 2. maj 2013

For det alternativt søgende og spirituelt orienterede publikum, og muligvis for læsere af serien Virkelighedens verden.

Forfatteren er født i Pakistan, men nu bosat i Danmark. Han er opdraget som muslim, men har i dag en mere universel tilgang til det åndelige. Hans liv har formet sig meget anderledes end de flestes: dansk mester i boksning 4 gange, en kriminel løbebane med deraf følgende 5 års fængselsophold, kokainmisbrug, medvirken 2 gange i Robinson ekspeditioner. Det er dog ikke disse dramatiske begivenheder, men derimod hans evner som healer, der er bogens ærinde og omdrejningspunkt. Bogens 1. del fortæller om forfatterens liv og vejen til healingen. Denne del rummer også forskellige former for teori og menneskeopfattelse, mens 2. del uddyber ved at fortælle en lang række historier/konkrete cases om healing. Det er meget opløftende læsning, men jeg må påtale skriftbilledet, som er for tæt og med for lange linjer til os 50+'er.

Visdom fra hverdagen, 2012 er et eksempel på en bog, der bringer beretninger om healing. Det samme er At dø for at leve, 2013, der dog alene har forfatterens egen historie.

Beretninger om healing fra en person, der i offentligheden er kendt for andre mere eller mindre heldige meriter. Bogen vil have en vis bred appel.Informationer og udgaver