Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Et rige af vinger og kaos


Beskrivelse


Fantasy. Feyre er sendt tilbage til Tamlin, men denne gang for at spionere - for der er krig på vej, og Feyre har brug for alt den hjælp hun kan få.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juni 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 20. juni 2018

Feyre er sendt tilbage til Tamlin, men denne gang for at spionere - for der er krig på vej, og Feyre har brug for alt den hjælp hun kan få. YA for unge fra 15 år og voksne.

Feyre har fået sin mage, Rhysand og er godt tilbas i hans rige. Dog er der ikke tid til at hvile, for kongen af Hybern banker på porten og vil have krig. Derfor sendes Feyre tilbage til Tamlin for at spionere og gøre hans rige usikkert. Hun bliver afsløret og må flygte tilbage til Rhysand. Sammen med ham og hans følge af trofaste venner, forbedrer Feyre sig på krig. Undervejs må hun træffe svære beslutninger, der kan koste hende dyrt. Samtidig må hun hjælpe sine søskende med deres nye liv som feer og hun lærer også sandheden om bl.a. Amren at kende. Tredje bind i serien, første bind er Et rige af torne og roser.

Fremragende efterfølger i en spændende og velskrevet fantasyfortælling. Tempoet er højt, der er intriger der skal afsløres og som læser sidder man flere gange helt ude på stolekanten af bar spænding for hvad der skal ske. Man både griner og græder og føler virkelig med Feyre, der må så grueligt meget igennem.

De foregående bøger i serien er Et rige af torne og roserEt rige af tåge og vredeThrone of glass - kongens forkæmperGrisha - pigen og mørkningen og Et rige af tåge og vrede. Ellers kan forfatterens anden serie, "Throne of glass", nævnes. Bind 1 er Throne of glass - kongens forkæmper. "Grisha"-trilogien, med Grisha - pigen og mørkningen som første bind, er lige så spændende og velskrevetDe foregående bøger i serien er Et rige af torne og roser og . Ellers kan forfatterens anden serie, "Throne of glass", nævnes. Bind 1 er Throne of glass - kongens forkæmper. "Grisha"-trilogien, med Grisha - pigen og mørkningen som første bind, er lige så spændende og velskrevetDe foregående bøger i serien er Et rige af torne og roser og Et rige af tåge og vrede. Ellers kan forfatterens anden serie, "Throne of glass", nævnes. Bind 1 er . "Grisha"-trilogien, med Grisha - pigen og mørkningen som første bind, er lige så spændende og velskrevetDe foregående bøger i serien er Et rige af torne og roser og Et rige af tåge og vrede. Ellers kan forfatterens anden serie, "Throne of glass", nævnes. Bind 1 er Throne of glass - kongens forkæmper. "Grisha"-trilogien, med som første bind, er lige så spændende og velskrevet.


litteratursiden.dk

d. 1. nov. 2018

af

af

Pia Bechmann

d. 1. nov. 2018

Den endelige krig mellem Hybern og Natrigets allierede står for døren. Tredje bind om elverriget Pritanien er storslået fantasy på skyhøjt niveau. Feyre er ved Karrets magi forvandlet til elver og er...