Bøger / skønlitteratur / roman

Et rigtigt håndværkertilbud


Beskrivelse


Finley Reeves har været igennem en grim skilsmisse. Nu er det på tide, at gøre noget vildt. Derfor køber hun et faldefærdigt hus og flytter tværs hen over USA. Nu skal hun så bare have det sat i stand.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. nov. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 15. nov. 2019

Finley Reeves har været igennem en grim skilsmisse. Nu er det på tide, at gøre noget vildt. Derfor køber hun et faldefærdigt hus og flytter tværs hen over USA. Nu skal hun så bare have det sat i stand. Romantisk ny serie for voksne kvinder.

Finley er flyttet fra Texas til New Hampshire med alle sine ejendele pakket på en trailer. Hun ankommer til Woodlake med en kæmpe forkølelse og troen på, at hun nok skal klare at sætte et hus i stand. Hun har jo både YouTube videoer og gå på mod. Huset er i noget værre stand, end hun havde troet og feberen raser i hendes krop. Da den søde ejendomsmægler, Abby, kigger forbi får hun ondt af den stakkels Finley og hun sender sin bror over for at hjælpe med huset. Broderen, der hedder Noah, har sit eget byggefirma og han vil elske at hjælpe den smukke Finley, som kun modstræbende tager imod hans hjælp. For Finley er ikke flyttet så langt bare for at få sit hjerte knust igen.

Hyggelig og romantisk fortælling, hvor man også kommer helt tæt på istandsættelsesprocessen omkring et gammelt hus og hvor man godt underholdt følger udviklingen af et tæt kærlighedsforhold. Noah og Abbys store familie kommer helt sikkert til at levere spændende hovedpersoner til kommende bind i denne nye serie om "Woodlake". Forfatteren, Carey Heywood, er også i denne bog stilsikkert leveringsdygtig i både romantik og hjertevarme.

Camilla Davidssons Lille toværelses med potentiale har samme tema.