Bøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Et simpelt grønt liv : naturligt, enkelt, vegansk


Beskrivelse


Plantebaserede opskrifter på primært frokost- og middagsretter, men også enkelte kager. Med indledende afsnit om veganisme, økologi, årstider, grøntsager og krydderurter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. apr. 2018

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 13. apr. 2018

En grøn kogebog for veganere og andre grøntsagselskere. Bogen giver inspiration til alle, der gerne vil leve et sundere og enklere liv.

Bogen starter med en tre siders indholdsfortegnelse. De første ca. 20 sider handler om veganisme, økologi, årstider, samt grøntsager og krydderurter. Resten af bogens 166 sider er opskrifter og billeder af de færdige retter. Opskrifterne er traditionelt sat op med en ingrediensliste, en opskriftsvejledning samt foto på modsatte side. Opskrifterne er forholdsvis enkle og baseret på velkendte råvarer; nemlig de nordiske grøntsager. Der er angivet antal personer samt tidsangivelse til hver opskrift - 72 opskrifter i alt. Det er primært frokost-og middagsretter samt enkelte kageopskrifter. Forfatteren har en Instagram-profil om emnet: eatingthemplants, det er hendes første kogebog.

Indbydende vegansk kogebog, hvor den grønne farve er gennemgående på fotosiden. God inspiration til at få dækket sine måltider med grøntsager.

Veganske kogebøger er blevet vældig populære i de senere år. Der er bl.a. udgivet: Super nemt veganskVegansk for begyndere og Vegansk for begyndere, der er sammenlignelige pga. deres enkle opskrifter og forholdsvis få ingredienserVeganske kogebøger er blevet vældig populære i de senere år. Der er bl.a. udgivet: Super nemt vegansk og , der er sammenlignelige pga. deres enkle opskrifter og forholdsvis få ingredienser.