Bøger / faglitteratur

Et spørgsmål om ledelse : udnyt dit potentiale og bliv en mere effektiv leder


Beskrivelse


Råd til at blive en bedre leder sammenfattet i 7 hovedområder: Bliv skarp og præcis på firmaets vision, bliv bevidst om hvad du bruger din tid til, giv og modtag feedback, udvikl dine medarbejdere og uddeleger, vær bevidst om dig selv som en rollemodel, blive bevidst om dine egne styrker og svagheder, bliv bedre til at justere kursen.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. okt. 2011

af

af

Jytte Bræmer

d. 11. okt. 2011

For ledere.

Forfatteren er professor ved Harvard Business School og har haft lederposter i store firmaer. Bogens formål er at give konkrete gode råd til at blive en endnu bedre leder. De sammenfattes i 7 hovedområder: Bliv skarp og præcis på firmaets vision, bliv bevidst om hvad du bruger din tid til, giv og modtag feedback, udvikl dine medarbejdere og uddeleger, vær bevidst om dig selv som en rollemodel, bliv bevidst om dine egne styrker og svagheder, bliv bedre til at justere kursen. Hvert kapitel afsluttes med en kort liste af forslag til opfølgning, som er en slags sammenfatning i praksis. Bogen er klar i sine budskaber og anvender nogle konkrete eksempler fra praksis. Den tilfører ikke væsentlig nyt til den store mængde af ledelsesbøger, der retter sig mod den praktiserende leder og den konstante søgen efter at blive bedre.

Der er rigtig mange ledelsesbøger om lederskabet og den personlige udvikling som leder. Senest er der her i år kommet Moberg: Personlig vækst : hjælp til din udvikling som leder, 2011.

En bog for ledere med meget konkrete råd til at udvikle det personlige lederskab.


Jyllands-posten

d. 23. okt. 2011

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 23. okt. 2011


Berlingske tidende

d. 8. jan. 2012

af

af

Henrik Ørholst

d. 8. jan. 2012


Politiken

d. 3. dec. 2011

af

af

Kresten Schultz Jørgensen

d. 3. dec. 2011