Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Et stik i hjertet og et i kinden


Beskrivelse


Silje gider faktisk ikke passe Ester, naboens 6-årige datter. Men så finder hun ud af, at Ester har storebroren Marius. Han er enormt lækker, gad vide, om han har en kæreste?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2018

af

af

Ingelise Blom Hansen

d. 21. sep. 2018

Silje er optaget af en test "Sådan ser drengene dig", da mor råber. Silje skal passe den nye nabos datter, Ester på 6 år. Det er ikke lige det, man har lyst til, når man er 13 år. Men så finder Silje ud af at Ester har en storebror, han bliver grunden til, at Silje gerne vil passe Ester igen. Fra 11 år.

Silje skal flere gange mod sin vilje passe naboens datter Ester. Ester er vild med Silje og kalder Silje sin bedste ven. Silje finder ud af, at Ester har en storebror, Marius. Han er faktisk ret lækker. Derfor forsøger Silje på forskelligvis at komme i kontakt med ham, men ofte er det helt kikset, som fx da Silje sætter sig i noget lyserødt øjenskygge, og hendes hvide jeans blev helt farvede på bagen. Silje sniger sig også til at udspionere Marius, da han har pigebesøg. Men Ester og en bisværm afslører det hele. Undervejs løser Silje flere kæreste- og venindetests. Får man som læser lyst til at svare på testene, så kan man finde svarene til sidst i bogen.

Er man en pige på 11-12 år vil man kunne genkende mange ting. Dumme små brødre, bumser, makeup, den første forelskelse, gode veninder og usikkerheden på, hvordan man skal gøre. En god og sjov historie.

Knus-klubben. [Bind] 1 er en serie om piger i 7.klasse og deres problemerKnus-klubben. Bind 1 : Lipgloss og løgne.


Børn & bøger

Årg. 71, nr. 8 (2018)

af

af

Kirsten Aggerholm (f. 1934)

Årg. 71, nr. 8 (2018)