Bøger / faglitteratur / kogebøger

Et sundt år : træning og opskrifter til hele året


Beskrivelse


Med udgangspunkt i at sundhed handler om en varig sund livsstil giver blogger, kostvejleder og personlig træner Maya Lützhøft øvelser til træning og opskrifter til hele året, samt indblik i bredere emner, der har med almen sundhed at gøre, bl.a søvn, mindre stress og en sund fordøjelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. apr. 2018

af

af

Louise Hede

d. 12. apr. 2018

Blogger, kostvejleder og personlig træner Maya Lützhøft deler ud af sin livsfilosofi - sundhed er ikke lig med kure og tabte kilo, men handler om en sund livsstil. For unge kvinder der interesserer sig for træning og sund kost.

Bogens kapitler er opdelt efter kalendermånederne. Hver måned er opbygget med et emne, månedens træningsprogram og så 8 opskrifter til morgen, middag, aften og det søde. Emnerne er bl.a. søvn, mindre stress, en sund fordøjelse m.m. Træningsprogrammet kræver adgang til træningscenter. Bagerst findes en kildeliste, et register og et opskriftsregister. Mayas sundhedsblog findes på www.mayadroem.dk.

Flot grafisk layout, flotte billeder og nærværende skrivestil. Bogens opbygning kan dog være til gene for læserne i forhold til brugen. Træningsprogrammet skal følges i kronologisk rækkefølge, men hver måneds emne har ikke samme kronologiske fremgang. Dét samt at opskrifterne er fordelt ud på hver måned, gør at læseren skal bladre meget frem og tilbage i bogen, for at finde frem til det man har brug for.

En anden bog der har fokus på at være sund frem for tynd, og som også indeholder træningsforløb og opskrifter, er Healthy skinny bitchHelsematilde. Derudover har en anden blogger også skrevet en træningsbog, nemlig HelsematildeEn anden bog der har fokus på at være sund frem for tynd, og som også indeholder træningsforløb og opskrifter, er Healthy skinny bitch. Derudover har en anden blogger også skrevet en træningsbog, nemlig .