Bøger / faglitteratur

Europa i globaliseringens tidsalder


Beskrivelse


Om Europas aktuelle tilstand med bud på en række nødvendige reformer af de europæiske staters velfærdsmodeller hvis Europa skal fastholde og udbygge sin position i verden.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Flemming Faarup

2008

Bogen henvender sig til alle, der er interesserede i internationale politiske forhold og alle, der er interesserede i, hvordan EU skal udvikle sig efter det tidligere nej til forfatningstraktaten i Frankrig og Holland og det nye ændrede forslag. Alle, der skal skrive opgaver om samtiden kan have stor gavn af bogen.

Forfatteren er en af tidens store sociologer. Hans Den tredje vej, 1999 om en ny "socialdemokratisme" og hans Modernitet og selvidentitet, 2000 og En løbsk verden, 2000 om globaliseringen, er meget efterspurgte. Denne bog handler om de problemer, der er med EU og Europas aktuelle problemer og hans forslag til ændringer for at løse disse problemer. Især fokuseres på de nye veje, vi skal gå, for at vi i Europa kan fastholde den sociale velfærd og økonomiske fremgang i en globaliseret verden.

Eurovisioner : essays om fremtidens Europa, 2006 omhandler den samme problemstilling.

En spændende og aktuel bog i en tid, hvor det diskuteres om traktatændringer er af så stor karakter, at vi skal have en folkeafstemning.


Information

d. 15. apr. 2008

af

af

Annegrethe Rasmussen

d. 15. apr. 2008


Weekendavisen

d. 14. mar. 2008

af

af

Frede Vestergaard

d. 14. mar. 2008


Berlingske tidende

d. 23. feb. 2008

af

af

Jesper Beinov

d. 23. feb. 2008